Brev

Akne + Bumser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Husk først og fremmest er du slet ikke alene om akne. Der er nogle der har mere og mindre og sådan er vi jo forskellige. Der er også mange kendiser der har haft akne, og har erfaring med det.
Det er helt naturligt skal du også huske og selvom man har akne eller ej. Er den en klassiker at folk kommentere over det. Det er meget ubehageligt, men prøv bare at sige tak eller noget positivt.
Jeg har hørt at hvis man har haft akne, så ser ens hud yngre ud når man bliver ældre, og det er det der er det gode ved det i hvert fald når man er gammel.
Prøv måske at Google hvad man ka gøre med akne? Altså masker, creme.. Hjemmelavede ingredienser der burde hjælpe lidt på det.
Når du bliver ældre vil du også have mulighed for at kunne dække det med makeup, det er vejen frem for de fleste.. (Men det Anbefales at du for lov til det først sf din familie fx)

  • Pigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få flere gode råd til krop og udseende

Kroppen vil ændre sig hele livet. Det er en del af at blive ældre. Rigtig mange begynder at sammenligne sig selv med andre, og nogle bliver kede af det over deres udseende.

Mange børn og unge fortæller, at de sociale medier påvirker dem. Og historier om slankekure, BMI og gode råd kan være svære at forholde sig til.

Her på siden kan du få gode råd til, hvordan du kan få det bedre med din krop og dit udseende. Du kan også prøve quizzen, og lære at kende forskel på, hvad der er facts, og hvad der er myter om krop og udseende.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat