Brev

stress, angstanfald, panikanfald og tristhed

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14
Står i den samme situation og min mor hjælper mig du skal slappe af og ikke tænke på det. Det er ikke farligt og du skal bare sige det til dine forældre og slappe af. Tag skuldrene ned og tænke det er okay at man har det sådan og måske skal du tage en fri dag fra skole og slappe af og se en god film.
Håber det kan hjælpe.

  • anonym, Pige, 11 år

Hey pige på 14 år

Har også det samme som dig kan godt forstå dig det er heller ikke
Rart at have alle de stresset ting ind i dit hovedet

Du skal sige til dine forældre at du har stres og tag nogle dage hjemme fra skole og slappe af

Håber det hjælper

Pige 12 år

  • Maddie, Pige, 12 år

Hej
Jeg har haft det på samme måde som dig og selvom det er virkelig ubehageligt og bare ikke rart gør det mig alligevel lidt glad at høre at du kan snakke med nogen om det, som fx din mor eller dine venner, da jeg ikke følte at jeg kunne det selv. Det er enormt vigtigt at du får snakket med sådanne personer som er så tæt på dig og beg tror på at det virkelig vil kunne hjælpe dig 🙂

  • Andrea, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat