Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg græder hver dag

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, måske har du brug for at snakke med nogle? Evt. din lære, mor eller en anden du føler dig tryg ved. Det kan være du holder noget stort der fylder meget inde? Og så kommer det bare ud på nogle mærkelige tidspunkter.❤️☺️ Kærlighed din vej!

  • Anonym11, Pige, 11 år

Så ville sige det er ok normalt.
Mit bedste råd er: FIND NOGEN AT TAL MED! Det kan være veninde / venner, forældre, søskende, lærere eller bare voksne du stoler på. Det kan også være en psykolog. Det lyder måske lidt overdrevet, men der er faktisk rigtig mange unge / børn der går til psykolog. (Har selv gået og det giver faktisk en helt masse).
Knus og lykke herfra!

  • Mig, Pige, 12 år

Hej pige på 12 år. Det er altså helt okay at være ked af det, og det behøver ikke altid at være en stor ting, eller man overhovedet ved hvorfor man er ked. Men det er måske en god ide at åbne op for nogen, og fortælle hvordan du har det. Det kan f.eks. være en ven, en forældre eller en lærer. Og hvis du ikke vil snakke om det med dem ansigt til ansigt, så kan du lave en seddel til dem et sted, så de kan læse det. Du skal hvert fald vide at du ikke er alene, og ikke er den eneste der går og har det sådan. 😀
Knus 2 piger på 15 år.

  • 2 piger på 15, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råde om hvordan du kan slappe af og finde ro

Der er forskel på at have travlt med en masse ting og så at være stresset. Det er ikke farligt at opleve mindre mængder af stress, det gør vi alle sammen. Men hvis du oplever, at du ikke kan slappe af og at du hele tiden føler dig bagud, så er det rigtig vigtigt, at der bliver gjort noget ved det. Der er nemlig ingen børn, der skal have stress.

Måske du tænker: Hvorfor er jeg stresset? Hvordan undgår jeg stress? Hvad er symptomerne på stress? Hvordan ændrer jeg mine forventninger til mig selv? Hvordan siger jeg nej? Hvordan får jeg mere ro i min hverdag? Hvorfor føler jeg mig aldrig god nok?

Du kan blive stresset af forskellige årsager. Det kan fx være dine forældre pludselig skal skilles og den nye situation gør dig stresset og trist. Det kan også være, at du har alt for meget, du skal nå i din hverdag. Det kan også være, at du har for høje krav til dig selv.

Her på siden kan du få gode råd og læse andre børns breve og BørneTelefonens svar. Du kan også prøve en vejrtrækningsøvelse, der kan få dig til at slappe af eller du kan lave en plan, der kan hjælpe dig med, at huske dig på, hvad der gør dig i godt humør.

Stem
Føler du dig presset eller stresset? Har du meget, du skal nå i din hverdag? Stem her og se hvad andre har svaret.

Føler du dig presset?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat