Brev

Snapchat og andre sociale medier

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså fx insta behøver man jo ikke rigtig poste noget, mere bare have en profil og så like/kommentere venners. Bruger mest min Instagram til at stalke kendte! Måske kan du finde noget du interessere dig for derinde, fx har mange firmaer og butikker og kendte osv det

  • Ksksk, Pige, 14 år

Hej, jeg forstår din situation, stod selv i den samme nogle få år siden. Hvis du har nogle venner der bruger Snapchat, insta, Twitter, whatever, så spørg dem om du ikke må add dem, og gør det med alle dine venner, fordi du går helt sikkert glip af meget, især på Snapchat. Det kan godt være det er lidt kedeligt eller forvirrende, men når du først ser dine venner’s story eller begynder på streaks, skal du nok blive en del af de forskellige sociale medier.

  • Josefine, Pige, 13 år

Hejsa.
Ved du hvad, du går ik glip af noget som helst. Poster heller ikke på insta men har det blot for at følge lidt med, og så det ogs fint hvis man keder sig lidt. Du skal slet ik bekymre dig;) Det squ da også meget federe at spille fodbold med vennerne og være social, end at sidde derhjemme og glo på (for det meste) ligegyldige ting.
Kærlig hilsen mig

  • mig, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

sociale medier

Sociale medier fylder meget i vores hverdag. Det er her hvor vi chatter, ringer, sender billeder og liker hinandens ting.

Er der noget, der gør dig usikker eller bekymret? Går du meget op i likes? Eller er dine private billeder blevet delt?

Prøv guiden her på siden og få hjælp trin for trin. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, prøve afstemningen eller se film om billeddeling.

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat