Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Snapchat

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

davs pige jeg kender det med snap fordi jeg var også virkelig bange for at spørge min far og mor fordi jeg troede de ville sige nej men det gøre de ikke og de går også rigtigt meget i alder grænser men de lavet bare et bar regler med jeg må ikke skrive grimt jeg må ikke skrive med fremmede håber jeg kunne hjælpe dig med dit problem

  • Anonym, Pige, 11 år

jeg vil også gerne havde sådan noget som snapchat (mine forældre går også meget op i aldersgrænse) jeg forstår godt det er svært men jeg ville sige at du bare skal kaste dig ud i det og hvis du for et nej har du jo prøvet og du har jo ikke noget at miste.

  • F, Pige, 10 år

Altså jeg havde det også på samme måde da jeg var på din alder, men man skal bare spøger, for der er ikke noget galt med at få et nej men man skal bare springe ud i det så får du måske et ja

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat