Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

lod som jeg var en anden på nettet

jeg var på omegel og så var det en mand der spurgte hvor gammel jeg var og jeg sage 16 og så spurgte han hvad jeg hed og så sage jeg sofie som ikke er mit rigtige navn

 

og så viste han mig sin diller/pik

 

hvad skal jeg gøre

Pige
Svar fra andre

Børn

Halløjsa pige på 16?

Et godt råd til dig, er bare at glemme det. På de forskellige video chat sider vil man finde en masse fyrer og piger, der har en tendens til at vise alt og alle det de har mellem benene. Hvorfor folk gør sådan noget kan jeg ikke svare dig på, måske fordi de mangler respekt for andre? Jeg ved det virkelig ikke.

Du skal bare lade være med at tage det så tungt, det er et kønsorgan, du har set, og hvis du ikke allerede har set et i seksual undervisningen i skolen, så kommer det nok inden længe.

Fortsat god dag.
M.v.h.
DiabetesFrede.

  • DiabetesFrede, Dreng, 20 år

Mit råd er også bare at glemme det. Bloker ham der sendte det, og så sker der ikke mere. Jeg har selv prøvet det et par gange.

  • Anonymous, 13 år

Hejsa.
Jeg synes også, at du bare skal glemme det. Der er desværre mange mennesker, der er så respektløse osv. på Internettet. Du kommer nok til at se kønsorganer RIGTIG MANGE gange i fremtiden. Det er SUPER svært at undgå, hvis det overhovedet er muligt. Bare lad være med selv at opsøge det, så skal det nok gå. Og du skal ikke føle skyld over det. Det er ikke din skyld, at ham manden viste dig så meget. Men du kan tale med dine forældre eller en søskende om det, hvis du gerne vil have det afklaret.
Mvh. #1.

  • #1, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvordan er dit digitale fællesskab?

Når man skriver sammen online, kan tonen hurtigt blive grovere, og vi kan nemt misforstå hinanden. Det kan være fordi, vi ikke kan se andres reaktioner, og derfor ikke opdager, at de måske er blevet kede af det.

Er du blevet mobbet, holdt udenfor eller talt grimt til på nettet, er det ikke okay. Og der er heldigvis en masse voksne, som skal hjælpe dig med at få det stoppet, så du kan få det bedre.

Klik dig videre her og få gode råd til dit digitale liv og fællesskab!

Trin for trin hjælp
Har du været udsat for ulovlig billeddeling? Få hjælp her, hvis nogen har delt et billede eller en video af dig.

Er dine private billeder blevet delt?

billeddeling

Er dine private billeder blevet delt? Eller har du selv delt billeder eller videoer?

Uanset om du selv har delt, har modtaget noget eller selv er blevet krænket, er det det vigtigt, at du reagerer.

Læs mere her og få hjælp til, hvad du kan gøre hvis du er stødt på det eller selv har været udsat for billeddeling. Du kan også få gode råd, læse andre børns breve, quizze eller se film om billeddeling.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat