Brev

Flugt

Hej
Jeg er en dreng på 13 år, som er tæt på at løbe væk hjemmefra. Jeg syntes at livet er for kedeligt. Det er bare den samme cyklus som vi lever i : Få en uddannelse, få et job, spar penge op til resten af livet. Det gider jeg ikke! Hver dag ser på de sociale medier hvordan alle er ude i verden og oplever. Men for mig er det bare skole, hjem, skole, hjem osv. Jeg vil så gerne ud at opleve, men kan jo ikke pga. at jeg er i min alder. Det tager så lang tid at vente på at man bliver ældre og selvstændig. Hjælp mig.

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Ligemeget hvad andre siger, så gør hvad du har lyst til. du er den du er og ver ligeglad med om du så ikke må. Men prøv at spørge dine forældre om i ikke skal tage ud og opleve noget. Men lad vær med at stikke af for så mister de tilliden til dig og hvis du ik ved hvor i kan tage hen så prøv “go high”

  • Amanda, 15 år

Ved hvordan du har det, kender det alt for godt, du er bare nød til at fylde alle de triste huller ud med hvad der kan gøre dig glad.

  • Nanna k.k, 13 år

En anden mulighed kan være at tage på sprogrejse 🙂
Jeg var selv på efterskole, men der er trods alt nogle år før du kan det. En sprogrejse kan du allerede gøre nu .. det er flere unger, hvor du kan komme ud og opleve noget, som du så gerne vil
kig evt på http://www.eurostudy.dk – og tag en snak med dine forældre

Jeg har selv været på sprogrejse, og jeg kan godt fortælle, at det er det hele værd, når du leder efter noget, der kan bryde dit mønster. Jeg var selv på sprogrejse gennem EF. Det er også en mulighed 🙂

  • Anonymous, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Andre der Hjælper

Der findes også andre steder, hvor du kan få rådgivning og hjælp.

Måske har du brug for at tale med en ekspert, der ved rigtig meget om lige præcis dét, du tumler med.

Fandt du ikke den hjælp, du søgte efter? Her er en liste over andre, der også har rådgivning for børn og unge.
Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat