Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

venner problemer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

kære pige på 14 ta snakken med hende jeg har en viende vi er mega forskelige den eneste grund til at vi stedig er bff er fordi vi snakker sammen så ta snakken men ikke sig hun er er iretterne hun selv om hun sikkert er

  • pigen der vil gøre alt for at hjælpe, Pige, 12 år

Jeg har selv været en efter følger og jeg gjorde præcis de samme ting som min veninde. Men jeg gjorde det fordi jeg så op til hende og synes hun var sej. i dag synes jeg stadig at hun er sej men følger ikke lige så meget efter hende og hvis jeg var dig ville jeg prøve at snakke med hende og fortælle hende det for måske ved hun ikke at hun virker irriterende.

  • pige på 11 år, Pige, 11 år

Har selv haft sådan en ven men jeg sagde det bare som det var at jeg synes det var lidt irriterende at hun sagde det samme som mig og fulgte efter mig med hun tog det meget pænt og hun forstod det godt så mit råd er at du bare skal sige det som det er hellere det dig der siger at det der er irriterende end at hun får det af vide ad andre men held og lykke herfra ✨️

  • D, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat