Brev

Veninde stopper

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ved præcis hvad du snakker om med grupperne, og det ER svært! Jeg har prøvet noget lignende, og det hjalp for mig at tale med nogle, jeg normalt ikke ville tale med (spørge ind til dem osv.), for at skabe et venskab, og så se, hvad der sker. Nogle gange kan man komme ind i en gruppe sådan. Ellers kan man snakke med nogle af drengene, for de går som regel ikke lige så meget op i grupper og sådan noget:)
Håber det kunne bruges, hilsen mig:)

  • Mig:), Pige, 15 år

Du kunne måske spørge dine forældre om du må skifte skole. Hvis de ikke giver dig lov, kan du måske se om der er nogen fra den anden klasse, som du kan blive venner med 😊

  • Anonym, Pige, 13 år

Du kunne prøve at snakke med de andre, selvom de virker som en lukket gruppe, kan det være der er en du kunne blive gode venner med. I min klasse var det også tit at grupperne ændret sig ret hurtigt, så det kan være det er lidt nemmere om en måned at være med.

  • Solen#, Pige, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat