Brev

Ved ikke om jeg vil ride mere?

Hej

 

Jeg er en pige på 15 år
Altså jeg er 15 år og går i 8. klasse, har venner der skal “passes”, og lektier der skal laves, og “snart” skal jeg også til at gå på gymnasiet og få en uddannelse, jeg ved bare ikke om jeg kan “overskue” ridning.
 

I de 3 uger hvor jeg har holdt fri har jeg nydt det, det er første gang jeg NOGENSINDE har haft så meget fritid, men har også haft meget travlt så har ikke haft tid til at tænke på en hest, men dey er også mærkeligt at have så meget fri, og jeg tror hvis jeg skulle have det fast så vil jeg savne det MEGET!!
 

Jeg ved virkleig ikke hvad jeg vil?

 

Jeg elsker heste og er vokset op med dem, når jeg har en dårlig dag går jeg altid ud og rider. Det skal lige siges jeg er konkurrence rytter (MB – niveau)
Så hvis jeg vil holde en pause kræver det også at jeg får min hests solgt, men ved ikke om jeg er klar eller om jeg vil fortryde det, jeg har haft min hest i 7 år og selv redet ham op til det han kan nu

Pige, 15 år
Svar fra andre

Børn

Har præcis stået i samme problem. Havde en hest som jeg elskede overalt på jorden og som jeg havde haft i 4 år. Men da jeg startede på gymnasiet følte jeg ikke jeg havde tid mere. Det er en mega svær beslutning. Men mht dyr skal man ikke være egoistisk. Det tænkte jeg altid på, hvis du ikke længere har overskud til at ride din hest længere. Så er det heller ukke sjovt for din hest at du ikke rider på den, den ville have det meget federe ved at blive solgt videre til en som havde 100% tid til den. Så selvom det er svært, er det ofte godt for både hest og rytter.

Jeg tænker på hende hver dag. Men ved hun har det godt. Og har ikke fortrudt det en eneste gang at jeg solgte hende.

  • Hestepigen099, 18 år

Syntes du skulle få en part til din hest der tog hesten et par dage om ugen:)

  • hestemenneske, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat