Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Start på gym

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey er selv 15 men skal starte på hhx om 2 år, og har hørt de går meget op i tøj. Så synes du skal prøve at købe noget fedt og anderledes tøj, og hvis nogen siger det er pænt, starte en samtale med dem og ros også deres tøj. Ved desværre ikke så meget andet, men er sikker på der er andre som dig i din klasse, og husk det her er også din chance for at rette lidt op på det, nu hvor det er nye mennesker osv!

  • Hejj, Pige, 15 år

Hey
Jeg går selv på HHX og selvom intet HHX miljø egentlig er det samme, da det eneste de jo har tilfælles er undervisningen, skal du bare holde hovedet højt og være klar over at det nok skal gå. Alle er enten nervøse eller spændte, hvilket man helt klart også vil kunne mærke den eller de første par dage, men det går meget hurtigt over, og så vil du garanteret føle dig tilpas ved stedet.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Hej pige på 16.
Jeg skal også starte på gymnasium men bare på stx. Jeg har selv heller ikke fået svar eller hørt noget fra stx. Jeg synes at du skulle skrive en email til dem om at du ikke har fået noget svar og du godt vil vide noget. Nu er jeg også selv bange for at jeg måske ikke ville passe ind men jeg vil give dig nogen råd. Altså når du møder din klasse og de nye venner så være glad, smilende, gå over til dem og snak med dem og man skal bare være sig selv. Jeg ved godt at det i starten er lidt akavet men jeg er sikker på at du nok skal få det godt og er sikker på du nok skal passe ind. Jeg håber det hjalp lidt.

  • Pigen på 16, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat