Gratis

anonymt

24/7

Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Skal jeg droppe min bff?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg forstår dig 100% og kænder det mega godt fra min gamle skole. Jeg tænker ikke at du skal lade vær med at være venner med hende for så er det dig der er den onde her for hun kan vlive virkelig såret og føle sig ensom måske skulle du bare ikke kalde dig bff med hende og være sammen med fler end bare hende måske skulle du prøve at være sammen med hende og en ande efter skole alså jer tre sammen det ville nok kunne hjelpe så delte i tre noget sammen i stedet for at holde hende ude for gruppen så for i det nok bække to bedre men vis du ikke føler at du er hendes bff så være noget andet med hende måske bare klasse kermerrater

  • Victoria, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat