Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pigen der ik har det godt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

jeg havde det på samme måde på min gamle skole, så jeg forstår dig godt. Det der hjalp mig, var at skifte skole. jeg ved godt at det er hårdt at falde ind og alt det, men tror det ville hjælpe dig så sindssygt meget. Du har ikke fortjent at være ked af det i skolen, for jeg er sikker på du er en fantastisk person. jeg håber du kan lide den anden skole du prøver, men husk at lytte til din mavefornemmelse.
Held og lykke

  • kh S, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat