Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

overeagerede jeg?

Hej

jeg er en pige på 13 år og har en veninde som lige slog op med sin kærste for 2 timer siden
og hun har lige skrevet at hende og en dreng ved navn Daniel er blevet kærster nu.

Men jeg har haft et chrush på Daniel lige siden 6 klasse, og det ved hun.
Jeg skrev til hende at hun er den værste veninde og vi ikke er bff mere!

Overreagerede jeg?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Jeg slet ikke at du overreagere det vil jeg også have gjort hun ved godt at du har et crush på ham og det kan hun ikke være bekendt du kan jo skrive til hende og sige hvad du føler

  • Lunapigen, Pige, 13 år

Hej.
Hvis jeg var dig, havde jeg nok også reageret på samme måde.
Jeg synes ikke selv du overreagerede på nogen måde, for det bør hun ikke gøre. Jeg forstår heller ikke hvorfor han vil have hende to timer efter hun havde slået op med en anden. Har de haft noget i længere tid? Eller kan hun godt bare lide at have en kæreste? For hvis det er grund nr. 2, så holder de nok ikke så længe alligevel.
Hvis jeg var dig og du ikke tror I bliver Bff igen, ville jeg sige det var rigtig tarveligt af hende, og at hun i det mindste lige kunne havde sagt til dig, at hun også havde følelser for ham så I lige kunne få snakket igennem omkring det.
Men hvis du tror I bliver Bff igen, kan du godt sige det på en lidt hårdere måde, så det ikke vil ske en anden gang, og så at hun virkelig kan forstå hvor ondt det gjorde på dig.
Håber det hjælper 🙂

  • Anonym, Pige, 16 år

Hej!
Jeg ved godt, du er i en mega øv situration og det måske føles som verdens undergang… du er ikke den eneste, der reagerre på den måde, når ens veninde gør sådan noget!
Du skal huske, at i din alder holder et forhold ikke så lang tid, så du skal nok få ham tilbage 😉
Hvis du føler, du overreagere for meget, så kan du skrive til din veninde og sige, hvad du føler. det plejer at hjælp lidt på det.

Jeg håber du er okay!

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat