Brev

Nøgen pige fra min klasse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Bare lad vær med at sig det det er heller ikke være end at du har set hendes bryster det har alle pigerne i forvejen. Og så længe der ikke er nogle der har taget billeder da hun gjorde det er det bare fortid. ❤

  • Mille, Pige, 14 år

Jeg synes du skal skal prøve at glemme det, fordi alle piger har bryster. Jeg forstår godt du er lidt choket over at ha set dem. Hilsen BørneSexologen

  • BørneSexologen, Pige, 16 år

Personligt synes jeg ikke det er verdens undergang at du og evt. andre har set hendes bryster. Det tror jeg ikke selv jeg ville have taget mig særligt af. Det var noget helt andet hvis hun havde været bundløs. Så umiddelbart synes jeg ikke du behøver fortælle hende det.

  • Louise V, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat