Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mobbet

Jeg er blevet kaldt grim af min ven

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Kære dreng på 12 år
Jeg har tænkt lidt over det, også kom jeg til og tænke på at du måske ikke bliver mobbet af din ven, men måske bare drillet, fordi nu ved jeg særfølgelig om din ven siger det hele tiden, men det lyder som om han sagde det engang i det du siger!

Men hvad ved jeg det jo dit liv!!:) hvis han siger det igen skal du helt klart sige stop, og at du bliver rigtig ked af det, der ingen som skal kalde andre grim lige meget hvad:)

Kh mig

  • Den hjælpsomme pige:), Pige, 12 år

at kalde en anden person grim er så forkert. det er overhovedet ikke om til dem at vurdere, hvem der ser pæne ud, og hvem der ikke gør. desuden siger det langt mere om dem, end det gør om dig.
skønhed er en så individuel ting, og alle har forskellige meninger om, hvad der er pænt og ikke er.
og hvis du virkelig er usikker på dit udseende så husk, at du kun er 12 år gammel, og din krop og ansigt stadig når at ændre sig.

  • hat#, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat