Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde har det ikke godt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Halløj!
Det er super godt at du skriver her ind når du har fundet ud af at din veninde ikke har det så godt. Jeg tror at det ville være bedst hvis du snakkede til hende om det, eller skrev med hende. Personligt ville jeg ikke være så glad for det, hvis min lærer blev blandet ind i noget, så jeg tror at det ville være bedst hvis du spurgte lidt forsigtigt ind til det. Hvis hun åbner mere op er det selvfølgelig godt, men hvis ikke kan det være at du skal tale med dine forældre/værge om det, for de ved måske hvad du så skal gøre?

Men uanset hvad er det selvfølgelig godt at du bekymrer dig om hende, og hvis hun ikke har lyst til at snakke om det, skal du bare vise at du er der for hende og støtter hende.

Jeg håber at du finder ud af noget, og at hun får det bedre! Hav en god dag/aften. <3

  • Jordbær, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat