Brev

Mangler venner

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Lyder ikke særlig fedt. Hvis det er så kunne du prøve og se om der var nogen fra de ander klasser der var gode at snakke med.

Og hvis det går helt på røven så prøv at overveje et skoleskift.

Har prøvet linge situation et par gange endt med at skift begge gang og det hjalp en del og kommet et sted hen hvor jeg har det godt.

Håber at du også for det godt meget snart det er ikke en fed situation at stå i så håber alt godt for dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Hej dreng på 12 🙃
Jeg ville fortælle mine forældre min Situation vis jeg var dig:)

Jeg tror også det måske kunne være rart for dig at skifte skole. Fordi så starter du 100% forfra. Jeg har også på fornemmelsen at vis du bliver der i meget længere tid for du det bare dårligere og dårligere. Og det ønsker jeg ikke for dig. For det ikke rart at føle sig ensom eller alene.

Jeg skiftede selv skole for nyligt og det var fantastisk!! Ingen kendte mig 🙂 og ingen Vidste hvad jeg havde sagt før i tiden eller hvad jeg havde gjort før i tiden.
Vis det ikke er muligt for dig at skifte skole spa prøv at snakke med nogen fra din parallel klasse eller nogen i klassen under eller over dig🌺

Jeg håber det hjalp lidt 🙃

  • Energispreder, Pige, 13 år

Hej, det er mig der har indsendt brevet.

Jeg er så glad for alle de fantastiske svar fra jer alle👍

Tror det ender med et skoleskift.

  • Brev sender, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat