Brev

Lærer spørger, om vi er jomfruer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Læreren har tydeligt ikke tænkt sig om. Der er ikke noget i vejen for at tjekke hvor langt en klasse er seksuelt, men det foregå skriftligt og anonymt. I min klasse har vi et par gange fået et spørgeskema om vi har dyrket sex og hvis hvilke former. altså anonymt. Det finder jeg helt i orden hvis læreren skal forberede noget seksualundervisning der passer til klassen. Men det du beskriver var dumt og uigennemtænkt. Det er også fjollet at spørge hvem der er jomfru, for hvad betyder jomfru? en pige der har haft adskillige handjobs og lickjobs men teknisk set er jomfru er jo mere erfaren end fx en pige der har haft et enkelt samleje. Jeg synes I selv skal sige til læreren at det var usmart gjort – det kan man sagtens selv sige når man går i 9. læreren kan sikkert også selv se det.

  • BJ, Pige, 15 år

Dumme lærere findes stadig!

  • Anonym, Dreng, 16 år

Jeg synes bestemt, at din lærer går over stregen og grænsen her. Det er bestemt ikke noget alle vil dele med hinanden. Personligt ville jeg ikke deltage. Og især ikke, hvis man i klassen ikke har det godt med allesammen.

Jeg vil tage tage en snak med en af de andre lærere på skolen eller din kontaktperson og så fortælle om din oplevelse her. Eller med læreren og fortæl læreren, at man lige skal tænke sig om inden man lukker noget ud af munden.

  • S, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguiden – eVejledning

Ring, chat, SMS eller email til eVejledningen og få hjælp til, hvilken uddannelse du skal vælge.

Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Har du tanker som:
Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat