Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Introvert

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Måske er du mere extrovert i din fritidsgruppe, fordi de minder mere om dig. Prøv at finde nogen der har de samme interesser eller noget, jeg har heller ikke så mange venner i min klasse, men har mange til mine fritidsaktiviteter. Prøv at opsøge de andre der måske heller ikke snakker med så mange, de ville sikkert blive glade for det.
Håber det hjælper bare en lille smule.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej
Jeg er ogs en introvert og har det meget svært med at tale med folk og at være med i “gruppen”. Jeg har selv tænkt meget over det og jeg har nogle tips som virkelig har hjulpet for mig. 1) prøv at gå Ove og være mere med i snakken, jeg ved godt at det kan være svært men det er det værd! 2) ikke tænk over hvad andre syntes om dig – bare vær dig selv. 3) måske kan du få en Streak kørende med en eller flere personer. Prøv også at skrive med folk det kan være at i bliver tættere.

Har ikke rigtig flere råd men prøv at skub digselv lidt mere og prøv og gå over og være med i en samtale – fx med din side makker, bare en eller anden. Det styrker virkelig dit mod!

Håber at jeg var en hjælp
Kh

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat