Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hved ikke vad jeg skal

Hej jeg går i 8.klasse og skal i 9.klasse efter ferien

alle fra min klasse hved vad de skal efter 9.klasse

men er rat usikker på hvad jeg skal efter 9.klasse

Skal men tage på efterskole eller skal men tage på gymnasiet

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Jeg overvejer at tage på efterskole! Prøv tænk på hvor gode venner man kan få… evt kæreste 😉
I dag snakkede jeg med livslinjen fordi jeg havde det rigtig dårligt…. og så pludseligt fik jeg det sådan at jeg kom i tanke om efterskole … så det er i hvert fald noget jeg overvejer … du skal gøre hvad du føler for … og det er ikke sådan at man pludseligt bare har valgt noget og så ikke kan ombestemme sig! Jeg ved du finder en løsning. Ellers ring til BørneTelefonen! ❤️

  • Sara, Pige, 15 år

Hej pige, Hvis du er usikker på hvad du skal vil jeg klart anbefale en 10 klasse/efterskole, du bliver mere moden inden du skal på gymnasiet ved at tage en 10 klasse og en efterskole er et totalt fedt år har selv været på efterskole og det var den bedste beslutning jeg har lavet.

  • Anonym, Dreng, 16 år

hej du

Mange døjer med at være usikre på hvad de skal efter niende klasse, og nogle er ikke engang sikre mod slutningen. Du har et år til at bestemme dig, så der er massere tid. Det handler i sidste ende om, hvad du har lyst til.

venlig hilsen,
lokal samfer

  • ordblindsjakal, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat