Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

For nemt i skolen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej der.
Jeg har haft (og har stadig lidt) samme problem. Tingene er rigtig nemme, hvilket jo er bedre, end at alting er svært, men det kan også virkelig kedeligt. Mange lærer har også taget et skridt tilbage med undervisningen pga. karantæne, fordi børnene er ikke på det niveau de burde. Jeg prøvede også selv, at sige det til mine forældre, men de tog det heller ikke seriøst. Det jeg gjorde som virkelig hjalp var at snakke med mine lærere, og de sagde bare, at hver gang jeg synes noget er for nemt, så siger jeg det bare til dem. Så skal de nok finde noget svære😉.
Nu er du også “kun” ti år, så når du komme i 6./7., altså udskolingen, så begynder dansklærerne at have 100 temaer og ting på samme tid. Så det skal nok komme.
Alt held i fremtiden til dig!

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat