Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Føler mig malplaceret

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ohøj❤️
Jeg forstår dig. Og jeg syntes du skal snakke med din lærer, dine forældre eller en voksen du er tryg ved. Har du overvejet at skifte skole? Det lyder som om du rigtig kan være dig selv i din klasse, så jeg ville anbefale at du snakke med en voksen❤️❤️
Håber du får det bedre❤️

  • Den glade❤️, Pige, 12 år

Lige nu går jeg på universitetet med en masse søde kloge mennesker ligesom mig og dig – men i folkeskolen var jeg, ligesom dig, fanget blandt en masse børn som var meget anderledes. De var den tids svar på make-uppede, croptoppede typer som synes det var nederen at være klog.

Jeg lærte at hygge mig lidt med dem alligevel, selvom vi var meget forskellige og i 8./9. fik de også lidt mere respekt for mig, selvom “jeg” var anderledes. Jeg synes jo at “de” var anderledes, kan man sige.

Jeg har ingen præcise svar, allerhøjst lidt perspektiv og moralsk støtte. Jeg er sikker på at vi to minder meget om hinanden også i hvordan vores klasser behandler os, og for mit vedkommende blev jeg bedre til at håndtere dem omkring din alder og på gym og uni var folk meget mere som mig.

Held og lykke!

  • Dreng, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat