Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Flytte skole?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa 🙂
Jeg kan sagtens forstå at du har brug for en veninde at lege med. Det er virkelig også noget pjat at drengene opfører sig sådan (tro mig, jeg går i 9. men drengene opfører sig stadigvæk som sådan nogle idioter! Bare vent et par år endnu, de skal nok blive klogere 😉
Men er du sikker på at din bedste veninde RENT FAKTISK er din veninde? For mig lyder det som om at hun driller dig? Det ville være okay, hvis i havde en intern joke sammen eller hvis I var vant til at drille hinanden, men sådan som jeg har forstået det, så er det vist ikke sådan noget I gør til dagligt.
Jeg ville dog forslå at du prøvede at snakke med de andre piger i klassen, og prøver at deltage i deres lege. Prøv at være mere imødekommende og være mere åben over for dem. Det er selvfølgelig ikke altid at det hjælper (jeg har selv prøvet), men du skal IKKE give op. Prøv også at snakke med din parralelklasse (hvis I har sådan nogle på jeres skole) eller prøv at melde dig til en fritidsaktivitet, og få venner der. Jeg kan desværre ikke sige hvad du skal gøre når I spiller mur, men prøv at komme med forskellige forslag til lege fx. dødbold, fangeleg osv.
Hvis du alligevel ikke føler dig godt tilpas i din klasse, så tror jeg at flytte skole ville være en god mulighed? Man kan få nye venner og starte på en ny.
Til sidst vil jeg bare sige at det er godt, at du snakker med dine forældre om det. Det hjælper nemlig meget at snakke med nogen om det. Bare husk at der altid er en derude som du bliver venner med. Du vil ikke forblive alene 🙂
Håber det hjalp og held og lykke!
– E

  • E, 15 år

Har selv prøvet det. Nogle gange så meget at jeg fik selvmordstanker men du skal prøve at snakke med nogle andre en dine forældre.

  • Mallesen, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat