Brev

Er det normalt og lugte så slemt!!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Har selv haft problemer med sved men det har hjalp ret meget. Hvis du begynder at lugte over i skolen så tag et stykke papir og gør det vådt så du kan vaske dig lidt, ta så lidt deo på og skift din trøje. Det hjælper.

  • Merle, Pige, 12 år

ALDRIG lyt til hvad du ser på internettet, især tiktok. det kan sagtens være løgn eller en joke det du ser. der er ingen professionelle på tiktok. og ville råde dig til at gå i bad, for din hygiejne. det er sundt at gå i bad, og mentalt godt.

  • navn, Pige, 16 år

Hi ven
Du skal gå i bad det er det bedste at gøre du skal ikke gøre hvad folk høre på nettet det gøre set få den lille video også går de self selv i bad jeg synes du skal gå i bad

  • Sweet Girl 🌼, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat