Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

dårlig til matematik

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg var også mega dårlig til matematik men så kom jeg på en ny skole.

Der fandt jeg så ud af at det var fordi at jeg ikke bliv udfordret nok

Hilsen

  • Pigen på 12, Pige, 12 år

Hejsa, jeg har haft rigtig svært ved at finde overskuddet til matematik i igennem 4-6 klasse hvor jeg næsten. Ikke var inde… jeg startede 7 med en 3 klasses bog hvor jeg så indså at den var for let så fik jeg en 4 og den var også for let så fik jeg en 5 og dér kunne jeg mærke at jeg havde noget at arbejde med. Da jeg så havde færdiggjort den havde jeg en følelsen af succes hvilket er en meget vigtig følelse i forhold til at mestre ting – btw, jeg laver 8. Klasse nu;) altså 5 klasser op på 1 år💪…!!
Hvis du konstant oplever fiasko og fejl så må du tage fat i læreren og få en bog der passer til dit niveau. Hvis nogen kommentere det så lad dem sejle i deres egen sø. De skal ikke have lov til at styre dine arbejdsmuligheder i fremtiden.
Tænk hvis nu du gav op og resten af dit voksen liv kun tjente nok til at leve og aldrig til at opleve så bliver livet i længen voldsomt kedeligt. Jeg kunne også bruge en makker jeg er 8. Klasse og følger fint med selvom jeg ikke er den bedste så udvikler mine matematiske evner sig rigtig meget.
Din hjerne og krop er også i gang med dit livs udvirkling hvilket også har betydning og virkning undervisningmæssigt:))

  • Anna, Pige, 14 år

Har samme problem.
Jeg har fået kontakt til min matematik lærer så hun kan hjælpe hvis jeg har brug for det. (PS går i 6)

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat