Brev

Dårlig i skolen..

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej……
Jeg har det på samme måde og ved at det er fkn hårdt og jeg er mega bange for at sige noget i engelsk timerne. Men for mig hjalp det ikke at snakke med min mor og far for de forstår det ikke men så sagde jeg det til den lære jeg stoler aller mest på og hun hjælper mig og har også sagt det til de lære jeg har i de fag jeg har det svært i. Det hjalp mig håber også at hvis du gøre det at det også hjælper dig. Nu har du i vært fald endnu en mulighed og kan se at der er et par andre der også har svaret på dit brev og håber virkelig for dig at endten at mit eller de andres råd hjælper dig. Håber alt godt til dig <3 <3 <3…..

  • unknown, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat