Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crop top

Hej

Jeg en pige på 12 år

det er sådan på min skole

at man ikk må have crop top på

og jeg forstår det virkelig ikke!

Altså hvorfor?

Så er der andre der har det sådan?

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg ved godt at jeg er nedstemt og i undertal, men jeg kan godt se meningen i forbuddet. Skolen burde ikke bestemme det, men der er nok en mening med det. Nogle crop-toppe er også meget nedringede og der er jo nogle der “misbruger” at de kan have det på. Og prøv at tænk på at det kan forstyrre undervisningen. Det er nok også ret mærkeligt at man som lærer hele tiden ser 10 årige og opefter gå rundt i tøj der er seksuelt visende. Nogle kan også synes det er grænseoverskridende at se på folks g-streng, bryster, osv

  • M, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Det er helt almindeligt, at man føler ubehag, når man bliver bedømt af andre, men hvis nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst, så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

Her på siden kan du få gode råd. Du kan også få et opmuntrende citat, få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen, afstemningen eller læse andre børns breve.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat