Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Body shamet

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa
1. du er perfekt som du er og så længe du spiser det du skal uden at overspise/sulte så er alt fint.
Hvordan vi er bygget har ikke altid noget med hvad vi spiser at gøre, men hvordan vi biologisk er født, nogle har en mindre bygning og kan lettere forbrænde kalorier, mens andre har en bredere bygning og kan ikke forbrænde kalorier lige så hurtigt. Har selv en bredere bygning, men har rimelig tynde fingre, det kan derfor godt ændre sig i forhold til kropsdel.

Lad vær med at lytte til dem, ellers må du først og fremmest tale med dine forældre eller din lærer så de kan forstå at det ikke er din egen skyld at du er bygget på den måde. Du skal også vide at der er rigtig mange der ville ønske de lignede dig – så kommentarerne kan godt komme af jalousi.

vær selv sikker i din krop, vær ikke bange for at vise den frem. Har selv kæmpet med ikke at kunne lide min krop og arbejder stadig på det. Men jo mere selvsikker jeg er og jo bedre jeg er til at skubbe ikke kun folks men også samfundets ideale væk jo mere glæde for jeg for at se ud som jeg gør.

Håber du finder ud af det i sidste ende

Mvh
Keglen

  • Keglen, Pige, 15 år

Jeg synes desværre af og til jeg oplever at piger nedgør hinandens udseende. Tror ofte det er misundelse eller for at forsøge at fremhæve dem selv. Jeg kan i hvert fald sige dig at vi drenge ELSKER slanke piger. For mig er der ikke noget så lækkert som en sød pige med lange slanke ben. Og så bare tanken om de her slanke fingre omkring ens ting. Uha, det er godt! Så du skal bestemt ikke tage dig af det. Er sikker på du er lige præcis som du skal være og vil få stor succes hos drengene!

  • Alexander, Dreng, 16 år

Hi 🥰
For det første er det dem der er noget glat med og ikke dig. Du skal ikke lade det genere dig
Jeg er selv ret høj og slank, men jeg er glad for det. På et tidspunkt var jeg virkelig bange for at jeg var under vægtig, fordi min bmi lå lige under grænsen. Når man har en slank kropsbygning skal man “bare” lære at elske sin krop som den er. Du bliver sikkert gald for det når du bliver ældre.

Håber du finder ud af noget❤

  • Pige anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Hvad gør man, hvis man er Skoletræt?

Gode råd om at være Ny i klassen

Skole og efterskole Andre der hjælper

Uddannelsesguidens eVejledning

Vejledning om uddannelse og job
Læs mere

Har du eksamensangst? Få flere gode råd her

Måske har du tanker som: Hvordan undgår jeg eksamensangst? Hvordan skal jeg forberede mig inden min eksamen? Er der øvelser til eksamensangst? Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan huske, hvad jeg skal sige?

 

Måske du kender at nervøsiteten vokser sig så stor, at den nærmere bliver til en eksamensangst? Så er det vigtigt, at få talt om det med nogen.

 

Her på siden kan du få gode råd til at få dine katastrofetanker ud af hovedet, lægge en plan for, hvordan du forbereder dig, prøve vejrtrækningsøvelsen eller læse andre børns breve.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat