Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

min første gang var dårlig

Hej

jeg er en dreng på 15 år.

Jeg har haft sex for første gang.

og var virkelig nervøs

fordi hende jeg var sammen med havde prøvet det før.

Efter sagde hun at jeg ikke var god

Det har virkelig ødelagt alt.

Er mega bange for næste gang,

og ved ikke om jeg har lyst til at have sex.

Hvad skal jeg gøre?

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hey. Kan godt forstå at du ik har lyst til sex mere lige nu men du skal huske på at vi er meget forskellige i forhold til hvad vi godt kan lide ved sex og hvad vi ik kan lide. Men næste gang du har sex med en så spørger hende hvad hun godt kan lide og hvad hun ik kan lide og så bare prøv dit bedste og nyd det. Sex er noget begge parter skal nyde og skal synes er rart.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Hej søde,
Det aldrig fedt at få at vide, og i stedet for det hun sagde, skulle hun have snakket med dig om hvad hun forventede og godt kunne tænke sig, før i gik i gang.

Anonym pige 20 år, har allerede bævnt hvad jeg selv kan nævne. Hun har ret.

Er selv pige, og et tip jeg kan give dig er:
Vi piger er modsat drenge, i stand til at få orgasme flere gange når vi har sex 😉 selvf. Kan drenge også det, men for det meste er det sådan, at når en dreng har fået orgasme, så man færdig.

Fokuser på nærvær, det at være intim, kys hende, kæl hende, rør hendes krop, fokusere på at hun skal være afslappet, spørg hende om det dejligt, spørg hvor du skal røre, lad hende guide dig.

Når hun nyder dig, og du kan mærke og høre at det på vej mod hun bliver tilfredsstillet så stop. Kys og kæl med hende. Mange piger elsker at blive rørt på kroppen, håret og brysterne.

Det tænder også mange, at blive rørt på inderlåret. Du skal simpelthen prøve at pirre hende, gøre hende sulten efter at du fortsætter, gøre hun vrider sig efter at du kommer op i hende.

Husk at mærk efter i sin egen krop, sigt efter at det her skal holde så længe som muligt. Kan du give hende en orgasme før i rigtig går i gang med at have sex. Så har du bestemt allerede vundet, og hun vil elske det.

Du må gerne give hende sex, for at opnå den første orgasme. Men når det sket, så slap lidt af, give hende et lille pusterum. Kæl med hende, se hinanden i øjnene, vis du elsker hende.

Når der gået et par minutter, hvor i bare har været intime, så hav sex, husk beskyttelse.

Bliv ved til i begge har fået orgasme. Kommer du før hende, så prøv at fortsæt, kan du ikke det, så brug fingre, tunge, eller mund.

Nu mere i kommunikere, og nu mere du får det til at handle om hende. Nu mere lyst vil hun også have til sig i fremtiden, og nu mere får hun også selv lyst til at gøre dig glad.

De fleste piger elsker, når en dreng kan se udover sit eget behov og lyst, og faktisk tilfredsstille os, før de tænker på sig selv.

Nu ved jeg ikke hvordan jeres forhold er, men hvis muligt, så tal med hende, snak om det har gjort sig utryg, og at du har undersøgt hvad du kan gøre bedre, og prøv at find ud af om i skal prøve igen. Men husk alt overståede, forspil som det hedder.

Lad dig ikke slå ud, alle begyndelser er svære.

Held og lykke søde. 😊

  • A, Pige, 21 år

Hej knægt på 15.
Jeg synes faktisk det pigerne har skrevet ovenover er meget gode råd. Jeg vil også bare sige, at du helt sikkert ikke er dårlig og al begyndelse er svær. Jeg var også mega nervøs de første gange og kunne faktisk ikke rigtig få den op at stå. Men altså øvelse gør mester. Tal med pigen og vær ærlig om at du er nervøs. Det har hjulpet mig i hvert fald.

  • Anonym, Dreng, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat