Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

vil gerne have sex

vil gerne have

men ved ikke hvordan jeg skal spørge

har været sammen med pige i 4 år

vi har ikke talt om det så meget

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Sex er vidunderligt, det er det mest tætte to personer kan dele med hinanden. Sex er for piger langt mere specielt end det er for de fleste drenge. For en dreng et det ikke unormalt, at det en nydelse hvor deres lyst skal tilfredsstilles. Hvor det for piger er det absolut mest dyrebare de kan give væk af sig selv.

For piger er det ikke bare sex. Det deres første gang, det helt oppe på samme niveau, som deres første kys, første rigtig forelskelse, første kæreste osv. Det noget piger vil kunne huske resten af livet. Derfor vil mange piger på din alder, som har sex, muligvis fortryde det senere i livet, at de ikke ventede. Jeg er en af dem.

Jeg synes derfor du skal vente nogle år endnu, til du 15. Jeg ved det lang tid, men det giver sig også tid til at lærer din krop at kende, hvad det føles rart når du rør sig selv. Hvilket vil give bedre sex, når det endelig sker. Hvis du venter, vil det være det hele værd. 😊

  • A, Pige, 22 år

Hej dreng på 12. Hvor er det godt at du har en sød kæreste som du har lyst til at have sex med. Sex er noget som mange af os kan tænke meget på især hvis man er i puberteten. Jeg synes du og din kæreste skal få en god lang snak om hvordan i begge føler. Det kan nemlig sagtens være at det er noget din kæreste overhovedet ikke har lyst til og gerne vil vente flere år med at gøre. Når man kun er 12 år er ens krop heller ikke færdig udviklet endnu, så sex kan faktisk slet ikke føle rart. Jeg tror derfor måske du skal vente 1 år eller 2. Håber du kunne bruge svaret.

  • Anonym, Pige, 13 år

Hej dreng på 12. Jeg synes at det er rigtig fint og sødt at du gerne vil have samleje med din kæreste. Men jeg kan godt forstå at det er svært at spørge hende. Jeg synes at du skal fortælle hende, at du har Lyst til at have sex med hende, men at i KUN skal gøre det hvis hun har lyst. Hvis hun vil skal du huske at det også er vigtigt med kondom, om du er 12 eller 22! Håber det hjalp

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat