Brev

Uden trusser?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Nu er jeg en dreng og går ikke rigtigt med trusser eller kjole, men jeg syntes at du skal give det et skud en dag, altså du har jo allerede overvejet det og det lyder som om du har lyst, så jeg ville sige at du bare skulle prøve det og jeg er sikker på der er mange der gør det men man skal vel også være lidt forsigtig så det ikke går galt?

  • Dreng, Dreng, 15 år

Ja jeg tror egentlig at det er sundt nok ligesom at sove nøgen. Jeg prøvede engang efter kajak, hvor mine trusser var blevet våde, fordi de var røget på gulvet, så jeg måtte bare tage mine denimbukser på uden noget under, og jeg vil sige at det var lidt ubehageligt. Syningen gik sådan lidt op i skridtet… Men jeg vil tro at med kjoler og nederdele er det helt fint 😊

  • :), Pige, 17 år

Altså ved ikke om det tæller. Men nu spiller jeg fodbold og der har vi de der fodboldshorts med “indbyggede” underbukser. Jeg har så ikke noget på indenunder selvom de er helt løse og luftige for jeg kan godt li at mærke vinden på mine private dele når jeg løber. Men alle de andre piger har underbukser på indenunder og de kan ikke forstå mig. De synes det er for frækt. Men jeg forsætter nu med når det da ikke er for koldt. Man skal bare passe lidt på hvis man fx sidder på græsset eller noget og snakker. Hvis man sidder på en bestemt måde er der der udkig lige op i hullet så det skal jeg jo lige tænke på. Men det er altså det nærmeste jeg har været på at gå uden underbukser.

  • fodboldpigen, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat