Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kondomer

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Går der natteravne rundt i din by? i så fald kan du måske spørg dem om det 🙂 jeg ved de har bolsjer og kondomer med når de går rundt.

  • M, Dreng, 18 år

Du kan bruge selvbetjenings kassen hvis der er et supermarked med sådan en i din by

  • Anonym

Heyyyyy❤️

Nu har jeg ikke slev haft behov for at købe kondomer endu. Men jeg tænker da bare at du kan købe nogle over nettet🫶 Hvis du nu fx. køber det fra et eller andet online-appotek, kan dem der udleverer pakken til dig i pakkeshoppen jo heller ikke vide hvad det er.

Vh. O

  • O, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat