Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

P Piller

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Stol på researchen. Mange piger benytter kun p-piller, og kun meget meget få oplever alligevel graviditet – og skulle man blive gravid, er der jo andre veje ud alligevel (heldigvis, lad os være taknemmelige for det).

  • Anonym, 16 år

Det er så flot du skriver… jeg synes du skal skrive til sexlinjen 🙂

  • Sara, Pige, 15 år

P-piller er næsten 100 % effektive og sikre så du kan roligt slappe af. Der er ikke noget mere sikkert end p-piller så det kan du godt tro på. Og jeg kan sige dig at det er en kæmpe lettelse at blive fri for kondomet. Det er virkelig det bedste der er sket for min kæreste og mig at jeg er begyndt på p-piller. Det er meget mere romantisk for man skal ikke bøvle med kondom hele tiden. Det er mere frit for man kan veksle mellem bj og samleje. Og du behøver overhodet ikke tænke på hvor din kæreste kommer for p-pillerne beskytter. Så har man kæreste vil jeg vildt anbefale p-piller (jeg har ingen bivirkninger). Er man til one-night-stands er det nok bedre med kondom.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat