Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min mor og far

Hej folk

Den anden dag gik jeg forbi mine forældres værelse

og hørte noget mærkeligt så jeg åbnede forsigtigt døren

og så dem have sex

jeg kan ikke få billedet ud af mit hovede

og det er virklig klamt ved ikke hvad jeg skal gøre

Knus anonym pige på 12

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Jeg oplevede det selv, jeg tror osse jeg var 12 år. Jeg var over ved en veninde men løb hjem fordi vi blev uvenner og så jeg at mine forældre rullede rundt eller noget på sofaen. Jeg troede de legede og slåssed for sjov men så så jeg at min far var oppe i min mor og at de altså havde sex. De opdagde heldigvis ikke jeg så det men jeg synes osse det var klamt. Jeg har kun set det den ene gang men er blevet bedre til og akceptere det nu. Det må vel være et eller andet tegn på de kan li hinanden og det er jo godt, også for mig.

  • snow girl, Pige, 14 år

Hej søøde. Det er sikkert godt at dine forældre stadig elsker hinanden men kan godt forstå dig. Igår så jeg min mor skrive med hendes kæreste noget med de havde kneppet og kan ikke få det ud. Men her er nogle råd. 1. Vis de bliver ved og du ikke kan undgå det prøv at snakke med dem om det. 2. Vis du har en god vennegruppe eller en bedsteveninde kan du snakke med dem om det og måske har de også oplevet det. 3. Lav noget hygge med dine venner og få tankerne væk. 🙂

  • Sarah, Pige, 16 år

Vi er mange der har været i samme situation. Lad være med at tænke for meget over det. Det forsvinder som tiden går og du stopper med at finde sex upassende. Det er en normal ting, som blot skal have tid.

  • Person i samme situation

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat