Brev

Min mor og far

Hej folk

Den anden dag gik jeg forbi mine forældres værelse

og hørte noget mærkeligt så jeg åbnede forsigtigt døren

og så dem have sex

jeg kan ikke få billedet ud af mit hovede

og det er virklig klamt ved ikke hvad jeg skal gøre

Knus anonym pige på 12

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Vi er mange der har været i samme situation. Lad være med at tænke for meget over det. Det forsvinder som tiden går og du stopper med at finde sex upassende. Det er en normal ting, som blot skal have tid.

  • Person i samme situation

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat