Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Kærste vil ikke give handjob

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej dreng.
Der kan være mange grunde til at din kæreste ikke vil give et Handjob.
Har du prøvet at spørge hende fx. Er der noget galt med mig siden du ikke vil give mig et Handjob?
Og hvis der er noget kan i snakke om det…

Har du prøvet at tilbyde hende at DU fx giver hende en finger?
Jeg kunne godt forstille mig at det er fordi, ved et Handjob er det kun dig der har det “dejligt”(Håber du ved hvad jeg mener)

Hvis du har prøvet det så prøv bare at lade hende være lidt, og så måske sige at i bare holder en pause fra sex og sådan!

Jeg tror bestemt ikke at hun synes den er ulækker… hvorfor skulle hun ellers gerne have sex med dig?

Jeg håber at noget af det jeg skrev hjælper dig videre!
Held og lykke!

  • ❤️️❤️️❤️️, Pige, 16 år

Ja, det er meget mærkeligt, forstår det heller ikke. For som du siger er sex (altså samleje) jo enligt mere end hj. Den eneste forklaring jeg kan give må være at hun er usikker på at give det. Ved samleje er det måske dig der er aktiv og fører den ind og støder mens ved hj er det hende der skal være aktiv. Måske kan du vise hende hvordan man gør. Før hendes hånd hen til fyren og hold om hendes hånd mens du fører den frem og tilbage. Har du i øvrigt givet hende finger? Det er jo også en fin invitation til at hun skal give dig hj.

  • helpful girl, Pige, 16 år

Tænker at nogen piger, måske især lidt yngre piger, kan være lidt nervøse for at få sæd på sig – for some reason. Hvis det er det der er problemet kan du jo lære hende hvordan hun holder om den så den peger væk fra hende så du sprøjter ud i rummet i stedet for på hende. Bare en ide.

  • Leonora, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat