Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg tror jeg er til piger og drenge.

Hej folkens

Jeg lige fyldt 13 og er meget i tvivl omkring min sexualitet.
Jeg ved jeg til piger, men jeg har noglegange følt noget med andre drenge.
Jeg bange for at sige det til nogen, fordi jeg ikke ved om jeg kan stole på dem.

Kan I hjælpe?

V.h. dreng på 13

Dreng, 13 år
Svar fra andre

Børn

Synes bestemt ikke der er grund til at du snakker med nogen om det. Mener det er fuldstændig almindeligt at man er nysgerrig og ikke helt ved hvilket køn man er til før man er meget ældre end du er nu. Det er jo også tit sådan at det er lidt nemmere at komme tæt på sit køn. Drenge slås og tumler fx tit og kan så komme tæt på hinandens krop på den måde. Jeg er 17 nu og har nok fundet ud af jeg nok er til drenge men jeg kan da huske da jeg selv var 13 og det hele var spændende. ens veninder var jo meget nemmere at komme til og røre ved og det er da ingen hemmelighed at jeg engang sov hos en veninde og kom så tæt på hende at jeg fik tilfredsstillese (det gjorde hun også). Det kan vi jo grine lidt af i dag men det er ikke noget jeg tar afstand fra for tror bare det er naturligt når man er i den alder og nysgerrig. Jeg tænker ikke på det som klamt i dag. Så tag den med ro og lyt til dig selv og udforsk. Man behøver ikke gå og råbe ud at man er til det ene eller andet.

  • C.N., Pige, 17 år

det helt okay brormand alle er lidt gay

  • Anonym, 16 år

Helt enig med den anonyme ovenfor. Tror også alle er lidt gay. Ved jo ikke hvordan drenge har det men er sikker på alle vi piger har en lille smule bi i os – hos nogen kommer det bare lidt mere til udtryk. Kender ingen piger der ville synes det var særlig klamt at røre en andens pige bryster eller kønsdele. Så du skal ikke være spor bekymret. du er helt normal.

  • skytten, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat