Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Jeg er ikke lesbisk

Hej.
Der skete det, at i sommers drak jeg mig fuld sammen med nogle veninder. En af mine veninder er så biseksuel.
På det tidspunkt var jeg meget i tvivl om min seksualitet, og jeg troede jeg også var bi.

Den aften fortalte jeg så min biseksuelle veninde jeg troede jeg var biseksuel, fordi jeg regnede med hun ville forstå det. Men i stedet begyndte hun at kysse mig, og trak mig med et sted hen hvor ingen kunne se os. Hun endte med at give mig finger og jeg gav hende det. Men jeg sagde aldrig ja, og jeg føler lidt hun udnyttede mig.

Jeg snakker ikke med hende længere, for det er sådan et stort tabu for mig, og jeg fortryder det så meget. Jeg har fortalt mine to bedstevenner det.

Jeg er kun interesseret i drenge nu, men føler stadig den her oplevelse hjemsøger mig. Lader jeg bare som ingenting og forsøger at glemme det, eller skal jeg lade vær med at skamme mig så meget?

Pige, 16 år
Svar fra andre

Børn

Jeg vil sige det er helt normalt det du har prøvet og absolut ingen big deal. Det er bare et skridt mod og blive voksen. Tror mange pigers første forsøg er med en veninde. Jeg var selv vildt forvirret da jeg var 14 og anede ikke hvad jeg var. Jeg havde heldigvis en veninde der var liså forvirret og vi fik snakket godt om det. Vi bestemte os for og prøve det af og aftalte så finger en dag efter skole når vi var alene hjemme. Det gik godt og det var min første sexuelle oplevelse og min første orgasme med en anden. Jeg husker tilbage på det med glæde. mig og min veninde snakker af og til om det. Nu har vi begge to drengekærrester, men jeg ville alligevel ikke ha undværet den oplevelse. Går på gym nu og der er stadig en del piger der er nysgerrige så du skal bestemt ikke skamme dig over det der skete dengang. Tror bare det er en helt naturlig udvikling.

  • Sidsel, Pige, 16 år

Jeg har oplevet røver noget lignede, fordi jeg var bange for at sige nej til min veninde… Og jeg skamnede mig i rigtig mange år (skete i 2-3 kl går i 7 kl nu) og vilke aldrig tillade mig selv at gøre sådan noget igen, eller blive lesbisk. Men det der hjalp mig, var at tænke at det var okay, det er normalt. Og jeg hat egentlig ikke et problem med lesbiske, så hvorfor sksl jeg skamme mig over det der skete, når jeg selv mener at det er okay at være lesbisk??
Håber det giver mening og at det hjælper

  • X, Pige, 14 år

Synes heller ikke du skal ta det så tungt. Var selv sammen med en veninde da jeg var 13 i forbindelse med en soveaftale hvor vi gav finger. Arbejdet med min venindes skede gav mig et større kendskab til min egen skede og det har faktisk hjulpet mi siden. så jeg ser positivt på det i dag. Så prøv om ikke du kan vende det positivt.

  • Cirkeline, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat