Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan ved man om hun er kommet?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej,

Jeg plejer bare at spørge – det er ikke så mærkeligt som man tror.
Desuden synes jeg tit de begynder at ryste helt vildt, og ja…. Lave lyde og ansigturdtryk etc.
Men husk at piger ikke er ligesom drenge; de behøver ikke at stoppe efter første orgasme, de kan blive ved – bare det også var sådan for os xd. Så hvis hun får en orgasme, betyder det ikke at i skal stoppe.

Desuden er det slet ikke sikkert at hun “kommer” før dig makker, haha 😉

  • EGB, Dreng, 16 år

For det meste tror jeg du kan høre det på pigen. De fleste piger stønner eller støjer på anden måde under deres orgasme. Men i øvrigt er det en rigtig god ide at kunne tale sammen om det mens man gør det. Jeg har fx tit lyst til at få en ny orgasme kort efter så udover at stønne og lave lyde siger jeg gerne til min partner at jeg er kommet men at han gerne må fortsætte for jeg vil gerne have en mere. Hvis man ikke siger noget stopper han jo bare. Åbenhed er en rigtig god ting under sex.

  • Maria R, Pige, 15 år

Sys ikk det er et dumt spørgsmål. For det første vil jeg sige at drengen næsten altid blir færdig før pigen. Så er det netop vigtigt at du er klar over om pigen er kommet for ellers skal du fortsætte med finger eller tunge eller noget til hun også kommer. Normalt tror jeg ikke du er i tvivl men det kan vist godt virke forskelligt på piger at komme. Jeg kramper fx helt vildt op under orgasme og ryster og vrider mig så der er drengen i alt fald ikke i tvivl. Held og lykke med det hele!

  • Lotuspigen, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat