Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan spørg man?

Jeg er en dreng på 15 år.

Jeg vil gerne prøve at slikke min kæreste,

men ved ikke hvordan man skal/kan spørge,

jeg har givet hende finger.

Kan man sige

“Er du klar til at stage næste step”

eller er det for bredt et spørgsmål?

Hvis der er nogen der kan hjælpe

med nogle måder man kan spørge,

så må i gerne skrive dem.

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Hej
Jeg er en pige på 14 jeg har ikke haft nogen kæreste endnu. Men jeg vil nok selv tænke hvis at hvis du sade næste step at jeg ville tænke sex. Så vil nok råde dig til at sige noget andet, du skal nok bare spørge om du må (ved ik om det er for grænseoverskridende men tænker det er rat at kunne sige ja eller nej til det) håber du kan bruge mit svar til noget (:

  • Anonym, Pige, 14 år

Anonym dreng på 16 år, har haft i det rigtige. Du skal ikke spørger, men gøre som ham.

Vi piger kan ikke bare tænde for vores liderlighed og lyst på samme måde som jeg drenge. Vi skal varmes op. Du skal simpelthen bare gøre det romantisk. Lig og kys med hende, kærtegn hendes hår, kinder, skuldre, bryster osv. Gør det dejligt for hende. Få hende til at slappe af, lyt til hende, kan hun lide det? Nyder hun det? Klæd hende stille af, mens du arbejder dig ned til hendes inderlår ved at slikke og kærtegne hende. Hvis hun gerne vil, er du ikke I tvivl Ligger hun med samlet ben, så det en afvisning, spreder hun sine ben, er det en invitation til dig. Du kan finde ud af det, ved at fører din hånd mellem hendes ben. Hvis hun giver dig en invitation så det med at komme i gang. Trak trusserne af hende, og slik stille hele vejen ned til hendes klit. Hvis du nået hertil, så du I mål. Hun vil have dig, slik hende indtil hun får orgasme, et råd er evt at slik alfabet. Når hun har fået orgasme, så du bare Alle tiders, også har du mulighed for inden at få et blowjob, eller sex. Har hun først fået orgasme en gang, er vi piger generelt mere tændt efter sex. Det ligger i vores natur, at vi gerne vil parres af manden, så husk kondom 😉. Hvis du følger det her, er der en god chance for, at du får mere end lov at skikke hende. Held og lykke 😊

  • A, Pige, 22 år

Hej!
Jeg synes klart at du skal spørge hende måske sådan bare “Kunne du egentlig have lyst til hvis jeg slikkede dig dernede? Det er helt fint hvis du siger nej” og egentlig bare kunne respektere hvis ikke hun er klar eller har lyst.
-Vandmelon🍉

  • Vandmelon🍉, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat