Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Har hørt mine forældre lave sex

Hej jeg er en pige på 11 år .

Jeg har hørt mine forældre lave sex

jeg ved ikke om jeg skal sige det

eller jeg skal lade hver

HJELP!

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har også haft det problem. Jeg har sagt til min mor at de skulle gøre det når jeg ikke var hjemme og nu har jeg ikke hørt det i et år

  • Emma, Pige, 11 år

Puha det lyder ikke rart at du kan høre dine forældre have sex. Det er faktisk en privat ting som du bliver en del af. Jeg for lyst til at sige at når du høre dine forældre have sex og du måske høre nogle lyde så er det altså fordi de godt kan lide hinanden og det er helt naturligt de har sex men jeg kan sagtens forstå det ikke er rart og høre på og ved du hvad ? Hvis jeg hørte mine forældre have sex nej det har jeg bare overhoved ikke lyst til, det ville være rigtigt ubehageligt og jeg ville måske begynde og græde så jeg forstår det rigtigt godt. Hvis jeg stod i din situation så ville jeg gå ind og sige at de skulle gøre det når jeg ikke var hjemme. Ja jeg ville gøre det imens de var igang for jeg er virkeligt bare sådan en som det kan jeg slet ikke klarer og høre på ville jeg tro. Det er måske også lidt dumt at gøre imens de er igang men …. Ellers så ville jeg sende en sms til mor hvor der stod : hej mor , jeg ved ikke om du ved det men jeg kan godt høre når i har sex sammen. Kunne i dæmpe jer eller vente til jeg ikke er hjemme? Kh mig. Kunne du skrive det måske ? Ellers så synes jeg du skal skrive eller ringe til de mest sødeste og dygtigste rådgiverne ! Jeg ved godt det kan virke klamt og træls at høre på men jeg tror at BørneTelefonen kan give dig flere gode råd end jeg kan 🙂
Nå vi ses søde <3

  • Mini rådgiveren aha, Pige, 14 år

Da jeg var mindre ville jeg også synes det var vildt pinligt hvis jeg havde hørt mine forældre ha sex. Nu har jeg aldrig hørt det men ved jo at de har sex og nu synes jeg faktisk det er ok. Det er jo bevis på at man godt kan li hinanden hvis man har sex. Selv om ens forældre er 40 eller noget kan de jo nok godt stadig ha behov for og ha sex. Nu er jeg jo blevet 15 og nu får jeg jo selv behov for at ha sex. Og der håber jeg da heller ikke mine forældre reagere hvis de hører jeg har sex. Det kan jo altså ikke altid forgå helt lydløst. Men det er er jo en privatsag og noget man skal ha lov at udføre uden nogen blander sig. Så nej, jeg synes ikke du skal sige noget til dine forældre. Put noget muisk i ørene hvis du hører det igen.

  • Leonora, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat