Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Freaky scenarier

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej smukke
Jeg forstår!
Jeg er 20 og har selv været i den alder hvor drenge, kærester og alt det fylder og du kan regne med jeg havde så mange af de tanker som dig… jeg tror det er sådan noget de fleste har… og der kan man prøve at onanerede forskellige ting og prøve at forstille sig at det var en fyr…
Nu har jeg så fået en dejlig kæreste som jeg gør den slags ting med … men derfor kan man stadig forstille sig at han røre mig og at vi gør ting sammen når vi ikke er sammen sådan… og man kan stadig kysse når andre er i nærheden men du kan stole på jeg også havde den slags tanker i din alder!

  • Victoria, Pige, 20 år

Hej

Jeg føler med dig, og ved godt det kan være frusterende, når disse tanker kommer ud af det blå. Men det er helt normalt i din alder, og det helt normalt, for piger at have de her fantasier og forestillinger. Det en del af at finde sin seksualitet. Der er allerede så mange piger, udover dig som tænker præcis på de samme ting og får præcis denne varme følelse i din alder. Hvis du vil kan du prøve at bruge disse fantasier til at udforske lidt dig selv (onanerer) og dine grænser, hvad du kan lide og ikke kan lide, så når du endelig finder en sød person, som du gerne vil, så kan du bruge de erfaringer du får af at onanerer.
Men du behøver heller ikke at handle på disse tanker, du kan også bare acceptere, at det er nogle forestillinger du får nogle gange og sådan er det, intet mærkeligt eller unaturligt ved det!

Men alt i alt disse forestillinger er helt naturlige og en masse piger i din alder har det på samme måde. Du kan vælge at tænke pyt eller bruge dem til at udforske dine seksuelle præferencer.

-M

  • Rådgiver nr. M, Pige, 18 år

Hey pige på 16!
Jeg tror vi alle har haft nogle scenarier med nogle vi syntes så lidt godt ud, der kan jeg ihvertfald relatere!
Jeg oplevede det mest da jeg stilte spørgsmål til min seksualitet, som jeg stadig gør! At have scenarier med nogen man syntes er attraktive er ikke bare at være liderlig og ung, men at finde ud af hvad man selv bliver tiltrukket af. Det er 110% normalt, og du skal slet ikke bekymre dig om det. Det sker for stortset alle på et eller andet tidspunkt!

  • Nohr, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat