Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første snav

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tillykke det skal du ikke være flov over bare grin hvis dine venner begynder på børnehave fis

  • Maya Cecilie, Pige, 14 år

Tak for svarene. Pigen har prøvet det mange gange før, hvilket er en af grundene til jeg var nervøs.

  • Brevets laver, Dreng, 15 år

Hejsa!

Det er ikke unormalt at være lidt usikker omkring sit første kys, eller rettere sagt “snav”. Personligt selv var jeg ligeså nervøs første gang, så du er ikke den eneste der har det problem.

Pigen har måske ikke tænkt ligeså meget over det som du har, hvilket jo kan være en positiv ting? Som mange andre skriver herinde, skal du ikke være bange for hvorvidt det var godt eller ej, men istedet fokusere på om du synes det var rart. Hvis det var det, så synes pigen sikkert også du var meget god.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat