Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Bliver for våd

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tror det er meget forskelligt hvor våde piger bliver og mener ikke der er noget man kan gøre ved det. Jeg vil dog sige at det er langt bedre at være for våd end for tør for så har man jo altid problemer når man skal have samleje og må bruge glidecreme og alting. Fordelen ved at være så våd er jo at du altid er klar til samleje og har let ved det. Jeg kan self godt se at det er lidt upraktisk hvis dine bukser bliver for våde men er det ikke kun en lille ting? Du skal ikke være bange for drengenes reaktion. tror de fleste drenge bliver glade og stolte hvis pigen bliver meget våd når man er sammen. Er sikker på at drenge kun finder det lækkert og ophidsende – ikke ulækkert. Så jeg synes roligt du kan have sex og få finger af drenge. Jeg selv bliver i øvrigt sådan “mellemvåd.”

  • Pigen, Pige, 16 år

Som dreng vil jeg selv sige at det gær det 3 gange bedre når en pige er våd. Især når de er meget våde. Dog ikke så fedt at gå ned på en våd pige, det smager ikke så godt men eller, vil jeg selv sige at jeg elsker når piger er meget våde😅

  • Anonym, Dreng, 17 år

jeg syntes at det er lækket at den er våd

  • troels, Dreng, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat