Brev

Alkohol, lyst og komme

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Altså jeg synes godt jeg kender det. Min klit er normalt vildt følsom og jeg har ellers altid nemt ved at komme. Men når jeg har fået noget (måske lidt meget!) at drikke og så er sammen med en partner så synes jeg det lissom virker bedøvende eller noget på klitten så mig og min partner må arbejde meget hårdere og længere tid end ellers for at få mig til at komme. Ja, engang lykkedes det overhodet ikke – nederen! Og jeg tænker jo det skyldes alkoholen. Men hvorfor det virker sådan ved jeg ikk.

  • anonym pige, Pige, 15 år

Tror også det er rigtigt. Hvis jeg har haft en dreng med hjem fra gym-fest eller jeg er gået med en dreng hjem og vi begge to har været for fulde har det sjældent været en succes. Drengen har svært ved at få stivert på og jeg har haft svært ved at få orgasme. Så jeg kan godt genkende det du skriver.

  • Gym.pigen, Pige, 16 år

Som dreng har jeg også af og til oplevet det. Den vil simpelthen ikke op at stå, hvis jeg har fået for meget indenbords. Det er pissepinligt, når nu man har fået en sød pige til at gå med sig hjem/er gået med en sød pige hjem.

  • Anonym, Dreng, 19 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Har du spørgsmål til sex eller den første gang?

Den første gang kan for nogen være en stor ting. Og mange har allerede en forestilling om, hvordan det bliver. Derfor kan nogle opleve at blive nervøse, fordi de gerne vil have en god oplevelse. Men det betyder også, at det kan blive svært at slappe helt af. Nervøsiteten kan fx gøre det svære for drenge at få en stiv pik, og for pigerne at blive våde. Det bedste råd er derfor at tage det helt stille og roligt, og tale sammen om det. 

Det er helt almindeligt at blive nervøs eller usikker omkring sin første gang. Måske du er usikker på, om du kan finde ud af det? Om du vil kunne lide det? Hvornår du er klar? Eller om du ser ”rigtig” ud? 

Der findes ikke nogen rigtig eller forkert måde at se ud på. Kroppe og kønsdele ser forskellige ud. Læs mere her, og få flere gode råd til sex og den første gang! 

Quiz om sex, seksualitet og krop

Kender du til myterne?

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat