Brev

Sex for tidligt?

Hej

Jeg er en dreng på 12 år (næsten 13)

og jeg har en kæreste.

Vi har prøvet at have normal sex med et kondom.

Det var den bedste ting nogen sinde,

men er det for tidligt?

For mange af mine venner ved ikke engang hvad en orgasme er.

Håber i kan hjælpe.

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hvis du og din partner er okay med det, synes jeg ikke det er for tidligt, man skal gøre det, når man har lyst. Og dine venner, skal nok lære om det. Når de når der til, i deres liv,

  • En pige der bare vil hjælpe(:, Pige, 16 år

Hej. Du har ret i at det er en tidlig alder men hvis både dig og hende har det fint med det, så kan i sagtens. Men hver sikker på hun godt kan lide det og har det godt med det<3

  • ., Pige, 13 år

Hej
Hvis i begge har det fint med det så er det helt okay, bare husk at kondomer kun virker 95% af tiden. De beskytter jer, men din kæreste kan stadig blive gravid af det. Måske er det en snak i burde tage. Bare så alle info er på bordet. For jeg gå ud fra din kæreste ikke kan komme på p-piller endnu.

  • RW, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat