Brev

Lesbisk som 11 årige?

Hej.

Er en pige på 11 år.

Jeg har ikke følt at jeg var til drenge i et år nu.

Har haft en pige kæreste.

Men problemet er at min veninder siger man ikke kan være lesbisk når man er 11?

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Tror måske godt man kan være lesbisk når man er 11 men tror nu ikke man kan være sikker. Mig og mine veninder snakker tid om sexualitet og hvad vi er og sådan og der er altså tit nogen der skifter. Den ene dag mener de de er panseksulle men så senere siger de at vist nok alligevel er straight. Jeg har selv prøvet at berøre en veninde sexuelt og det var dejligt men jeg er alligevel ikke sikker på hvad jeg er. så jeg tror bare man skal h lidt tålmodighed til man blir ældre og måske så finder ud af det.

  • D, Pige, 13 år

Heyy. Her for et års tid siden (der var jeg så 12) sprang jeg også ud som homosexuel efter at være i et forhold med en dreng. Jeg fandt senere ud af at jeg faktisk fandt drenge attraktive. Jeg fandt alle attraktive. Jeg er lige for tiden bare sprunget ud som queer (ikke hetero). Min pointe er bare at sexualitet er flydende, og at det er 100% i orden at være i tvivl.

  • Anonym, Nonbinær, 13 år

Hej. Du kan da sagtens være lesbisk som 11 årig. Der er ikke en alder på seksualitet. Det kan selvfølgelig være det ændre sig med tiden. Mange oplever at de måske ender med at finde ud af de er biseksuelle eller andet. Hvis du siger det til dine forældre kunne det sagtens vlre de sagde at det var for tidligt og at du ikke er gammel nok til at vide det. Det er egentligt meget homofobisk for ens forældre har jo sagt siden man var helt lille at “hvordan skal din MAND se ud” eller i hvert fald hentydet til at de forventer man er heteroseksuel.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat