Brev

Hvad mener hun med det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære dreng
Vi er to piger på 16 år
Og vi tænker lidt at det har noget at gøre med at hun ikke tør at tage skidtet videre.
Hvad sker der efter du har taget hende på røven?
Hun er måske bange for at der skal ske mere efter det.

  • Rebecca, soya, Pige, 16 år

Kan godt forstå du er forvirret. Tror måske det hænger sammen med at vi piger er bange for at virke billige. Jeg er selv 14 og har som din kæreste prøvet og trække mig når jeg blev taget på røven. ikke fordi det var ubehageligt – det er faktisk rigtig lækkert og blive taget på røven fordi det er frækt og man er rigtig følsom der – men fordi jeg var bange for at virke billig. Aj, hvad ville han ikke tænke om mig hvis jeg jeg bare sådan uden videre lod mig tage på røven? Så jeg tror det det kan være fordi at vi piger er så bekymret for hvad andre tænker om os. Man vil godt være lidt kostbar. Men der skal nok komme et tidspunkt hvor din kæreste kender dig så godt at du får lov.

  • Cille, Pige, 14 år

Jeg er helt enig med de to piger Rebecca og Soya. Hvis en pige bliver taget på røven er det ofte tegn på at der skal ske noget mere bagefter (finger eller samleje). Tror også det er det hun måske er usikker overfor. Hun er måske ikke klar endnu. Derfor tror jeg det er vigtigt at I får en snak om hvor langt I vil gå på nuværende tidspunkt. Hvis hun ikke er klar til mere og du forsikrer hende om at der ikke skal ske mere er jeg sikker på at du får lov at tage hende på røven og kæle med den.

  • pigen T, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat