Brev

Har hørt mine forældre lave sex

Hej jeg er en pige på 11 år .

Jeg har hørt mine forældre lave sex

jeg ved ikke om jeg skal sige det

eller jeg skal lade hver

HJELP!

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Jeg har også haft det problem. Jeg har sagt til min mor at de skulle gøre det når jeg ikke var hjemme og nu har jeg ikke hørt det i et år

  • Emma, Pige, 11 år

Puha det lyder ikke rart at du kan høre dine forældre have sex. Det er faktisk en privat ting som du bliver en del af. Jeg for lyst til at sige at når du høre dine forældre have sex og du måske høre nogle lyde så er det altså fordi de godt kan lide hinanden og det er helt naturligt de har sex men jeg kan sagtens forstå det ikke er rart og høre på og ved du hvad ? Hvis jeg hørte mine forældre have sex nej det har jeg bare overhoved ikke lyst til, det ville være rigtigt ubehageligt og jeg ville måske begynde og græde så jeg forstår det rigtigt godt. Hvis jeg stod i din situation så ville jeg gå ind og sige at de skulle gøre det når jeg ikke var hjemme. Ja jeg ville gøre det imens de var igang for jeg er virkeligt bare sådan en som det kan jeg slet ikke klarer og høre på ville jeg tro. Det er måske også lidt dumt at gøre imens de er igang men …. Ellers så ville jeg sende en sms til mor hvor der stod : hej mor , jeg ved ikke om du ved det men jeg kan godt høre når i har sex sammen. Kunne i dæmpe jer eller vente til jeg ikke er hjemme? Kh mig. Kunne du skrive det måske ? Ellers så synes jeg du skal skrive eller ringe til de mest sødeste og dygtigste rådgiverne ! Jeg ved godt det kan virke klamt og træls at høre på men jeg tror at BørneTelefonen kan give dig flere gode råd end jeg kan 🙂
Nå vi ses søde <3

  • Mini rådgiveren aha, Pige, 14 år

Da jeg var mindre ville jeg også synes det var vildt pinligt hvis jeg havde hørt mine forældre ha sex. Nu har jeg aldrig hørt det men ved jo at de har sex og nu synes jeg faktisk det er ok. Det er jo bevis på at man godt kan li hinanden hvis man har sex. Selv om ens forældre er 40 eller noget kan de jo nok godt stadig ha behov for og ha sex. Nu er jeg jo blevet 15 og nu får jeg jo selv behov for at ha sex. Og der håber jeg da heller ikke mine forældre reagere hvis de hører jeg har sex. Det kan jo altså ikke altid forgå helt lydløst. Men det er er jo en privatsag og noget man skal ha lov at udføre uden nogen blander sig. Så nej, jeg synes ikke du skal sige noget til dine forældre. Put noget muisk i ørene hvis du hører det igen.

  • Leonora, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Sex og seksualitet

Når man er ung, kan man have mange tanker og spørgsmål om sex og seksualitet. Måske du ikke har haft sex, men er nysgerrig på, hvad det er og tænker måske: Hvordan er den første gang? Hvordan har man et samleje? Hvordan onanerer man? Hvad er orgasme?

Det kan også være, du slet ikke er klar til at have sex eller tænker over, hvordan man egentlig ved, om man er klar til det…

Hvis du har haft sex, kan du være, du har spørgsmål som: Hvordan taler man om sex med sin kæreste? Hvilken prævention skal jeg bruge? Hvordan ved jeg, om jeg har fået en sexsygdom? Hvorfor er jeg øm efter sex?

Det kan også være, du oplever at have tanker og oplevelser omkring din seksualitet. Er jeg til piger eller drenge? Eller er jeg måske biseksuel – og til begge køn?

Her kan du se forskellige film om sex, seksualitet og krop – blandt andet en film om hvordan man fortæller andre om sin seksualitet. Du kan også prøve en quiz om sex og seksualitet eller læse andre børns breve med svar fra andre børn og fra BørneTelefonen.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat